divendres, 13 d’abril del 2007

Cracks a Manresa

El Futbol Club Barcelona, El Bulli i Mango a L’Escola Universitària d’Estudis Empresarials de la FUB

L’EUEE organitza un cicle de conferències sobre l’excel·lència empresarial a través de diferents exemples d’empreses i institucions catalanes que han assolit gran reconeixement internacional.

El cicle anomenat “Casos d’Èxit” comptarà amb la col·laboració de personalitats tant rellevants com els Srs. Ferran Soriano (F. C. Barcelona 3Maig), Juli Soler (El Bulli, 28 de juny) i Enric Casí (Mango, 20 दे setembre).

Els ponents exposaran la seva experiència professional en les institucions i empreses que dirigeixen i aproparan als assistents a la realitat econòmica dels sectors on són presents.

El Sr. Ferran Soriano descriurà l’anomenat “Cercle Virtuós del F.C.B”. des d’una visió econòmica i de management. El F.C Barcelona ha assolit en només 4 anys èxits esportius i econòmics, i sobretot, una notable professionalització en totes les àrees del club.

D’altra banda, el Sr. Juli Soler director i soci propietari de “El Bulli” exposarà les decisions empresarials que han dut al restaurant Bulli a ser capdavanter en el sector, reconegut com un dels millors restaurants del món.

Per últim, el Sr. Enric Casi director general de Mango explicarà les claus que han conduït a l’empresa catalana a ser un referent de la moda en el vestir arreu del món, amb més de 800 punts de venda i 5.700 empleats.

Totes les conferències començaran a les 19:30 a la Sala d’Actes de la FUB. L’assistència és gratuïta i limitada a la capacitat de la sala. Per garantir la correcta organització, es prega realitzar la inscripció prèvia a: euee@fub.edu o al 93 877 41 82.